Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 44 times 0 Answers
0
دارم درمورد ویزای دانش آموزی برای دخترم اقدام کنم خانمم میخواد همراه باشه و چون پسرم شیر خوار هست اجازه میدن دوتا ویزا ی همراه بگیرن؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنمایی بفرمایین
2021-10-01 08:47:00
Canada
ویزا
#ویزای دانش آموزی
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#ویزای دانش آموزی
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
، من برای دخترم که ۱۴ سالشه میخوام ویزای دانش آموزی بگیرم الان شرایط خوب هست برای ویزا؟ چقدر حدودا طول میکشه این پروسه؟
2021-09-05 03:12:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
عرض من هم میخواستم برای ویزای دانش آموزی دخترم که چهارده سال داره اقدام کنم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
2021-09-11 10:45:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
ویزای دانش آموزی من یک بار ریجکت شد در نوت افیسر نوشته شده بود که هزینه دبیرستان در کانادا زیاد هست و دلیلی نداره که انقدر هزینه بشه با یک دهم این مبلغ هم ایران میتونن دبیرستان درس بخونن به نظرتون در استادی پلن جدید چطور این موضوع رو توجیح میتونم بکنم؟
2021-09-19 11:55:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
آیا برای اقدام به اخذ ویزای دانش آموزی باید حتما ساکن ایران باشیم؟ میشه در کشور دیگه باشیم ولی اعلام نکنیم؟ فقط کارنامه های ۲ سال قبل رو میخوان یا نامه ی اشتغال به تحصیل رو هم میخوان؟
2021-09-28 03:49:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی کانال یا گروهی مختص ویزای دانش آموزی ندارن برای من لطفا بفرستن؟?
2021-10-08 03:35:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من شنیدم برای ایرانی ها الان ریسک ویزای دانش آموزی بالا هست میخواستم بدونم ب نظرتون برای خانواده های افغان که در افغانستان زندگی میکنن هم همینطور هست یا ممکنه شرایط بهتری داشته باشن؟ من خودم کانادا هستم و میخواستم برای یکی از م اقدام کنم
2021-10-08 16:52:00
#Canada
[ویزای دانش آموزی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
خدمت تمامی اعضای گروه. اگر کسی درمورد ویزای تلنت اطلاعاتی داره میشه لطف کنه به اشتراک بزاره سوال من اینه که برای ویزای تلنت باید چطور صلاحیت خودمون رو به تایید مراجع ذی صلاح برسونیم؟اون مراجع رو کجا پیداکنیم؟؟ ممنون میشه اگه کسی پاسخ بده و راهنمایی کنه?
2021-09-05 07:13:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
و من دارم فرم برای ویزای مولتی را پر میکنم همه اعضای خانواده با هم درخواست میدهیم برای دخترم که ۱۵ ساله است فرم custodian درخواست شده آیا این برای همه افراد زیر ۱۸ است یا اینکه ما فرم را اشتباهی پر کردیم
2021-08-29 14:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
53
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
66
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal